"Intens, dyb, nervepirrende" — Anmeldelse af Tankehviskeren fra Lagunaøerne

anmeldelser
Anmeldelse af Tankehviskeren fra Lagunaøerne - Mor Datter Bogdragerne

Instagram er det sted, hvor jeg selv leder efter boganbefalinger, når jeg mangler en god bog. Jeg blev derfor super glad, da jeg så, at én af de danske bogbloggere, som jeg følger med stor interesse, havde anmeldt min bog, Tankehviskeren fra Lagunaøerne og givet den seks ud af seks stjerner!

⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor vildt er det lige!

Noget af det, som Mor Datter Bogdragerne fremhæver ved bogen er verdensopbygningen. Hvor er jeg bare glad for at hun har lagt mærke til den del, for jeg elsker virkelig at finde på en spændende verden. Hun skriver:

"Den starter spændende, elsker worldbuildingen, det er Lene virkelig en mester til. Så er den krydret med spænding, plottwist, humor, hemmeligheder og eventyrlige væsner."

En anden ting, som også gjorde mig meget glad, da jeg læste anmeldelsen var fremhævelsen af udviklingen i Pils karakter. Det er så skønt, når en læser lægger mærke til netop karakterudviklingen, da det er et område, hvor jeg hele tiden søger at udfordre mig selv og blive bedre. Mor Datter Bogdragerne skriver:

"Udviklingen af især Pils karakter, samtidig med hun har bevaret sig selv, blot lært at styre sig nogenlunde, er forrygende. Jeg er kæmpe fan af hendes karakter."

Jeg er så taknemmelig for alle dem, som bruger tid på at anmelde mine bøger. Det er en kæmpe hjælp og mulighed for at nå ud til nye læsere. Mor Datter Bogdragerne slutter anmeldelsen af med:

"Det er Dansk fantasy på højt niveau, den er intens, dyb, nervepirrende og fuld af plottwist, både små og kæmpe store. Kan næsten ikke holde ud at vente på næste bog, for sikke en vild slutning. Den er ikke for sarte sjæle, tænk at man nu igen skal vente på næste bog, så kære Lene jeg håber du er i fuld sving."

Og til den opfordring kan jeg sige: 

Det kan du tro! Jeg skriver på den netop i disse dage.

Mange tak for alle stjernerne og de flotte ord.

Du kan læse hele anmeldelsen på Instagram hos Mor Datter Bogdragerne (som jeg synes, du skal følge) lige her.

Er du blevet hooked på at læse Tankehviskeren fra Lagunaøerne efter at have læst anmeldelsen, så kan du få fat i den hos Tellerup her.

Mange tak fordi du læste med.

Jeg bliver glad, hvis du deler mit opslag eller anbefaler mine bøger til andre.

De varmeste hilsener

Lene Dybdahl

P.S.

Du er meget velkommen til at dele billedet herunder på sociale medier :-)

 

Vil du selv i gang med at skrive en bog?
Få mine 10 nemme trin til at komme i gang med at skrive!

Udfyld med navn og e-mail og få tilsendt guiden.

Du modtager samtidig mit nyhedsbrev med forfattertips og nyt om forfatterkurser. Kan afmeldes når som helst.